Investeerders

DENKT U DAT INVESTEREN ENKEL IS WEGGELEGD VOOR DE “RICH AND FAMOUS ? “ HET ZALU VERBAZEN WAT U KAN REALISEREN, OOK MET EEN ERG BESCHEIDEN KAPITAAL.

DOOR IN DE EERSTE FASE TE INVESTEREN KAN JE AAN DE LAAGSTE PRIJZEN INSTAPPEN, WAARDOOR JE EEN MOOI RENDEMENT MAG VERWACHTTEN.

KRIJG ALS EERSTE DE KANS OM IN DIT PROJECT TE INVESTEREN.

WIJ ZIJN ERG TROTS OP DE POSITIEVE EN VRUCHTBARE ONTWIKKELINGEN VAN Friends of IZI69 belgium comm. v. EN HEBBEN DE AMBITIE DIT SUCCES NATIONAAL  VOORT TE ZETTEN. DOOR DE TOENEMENDE GROEI DIE WE VERWACHTTEN, IS ER BEHOEFTE AAN UITBREIDING VAN ONS WERKKAPITAAL. GRAAG BIEDEN WIJ U HIERBIJ DE MOGELIJKHEID OM MEE TE PROFITEREN VAN DE VEELBELOVENDE ONTWIKKELINGEN VAN IZI69.
  • EURO

DE GRAFIEK TOONT ;

INKOMSTEN – UITGAVEN / AANTAL VOLSTORTTE AANDELEN ( KAPITAALS VOLSTORTINGEN ZIJN GEEN INKOMSTEN  EN PARTICIPATIES DIE WIJ REALISEREN ZIJN GEEN UITGAVEN )

deelname mogelijk vanaf  350   euro bitcoins worden ook aanvaard

HOE WORDT UW INVESTERINGSGELD INGEZET?

Uw investering (en de investeringen van mede-beleggers) wordt ingezet als werkkapitaal. Dit werkkapitaal wordt met uiterste zorg geplaatst om onze bedrijfsprocessen en –activiteiten te optimaliseren. Hierbijkunt u denkenaan:

  • Investering m.b.t. nationale en  internationale ontwikkeling van ons financieel model;
  • Het opbouwen en verder uitbreiden van partnerships met betrouwbare, gerenommeerde bedrijven;
  • Het uitbreiden en integreren van (nationale en internationale) verkoopkanalen;
  • Interne procesoptimalisatie;
  • Het aantrekken van talent en training en opleiding voor talentontwikkeling;
  • Het investeren in e-commerce en de integratie en optimalisatie van (online) systemen en software om onze dienstverlening te verbeteren en conversie te verhogen;
  • Het investeren in omvangrijke marketing- en communicatiecampagnes in binnen en buitenland.

LET OP! u belegt buiten FSMA toezicht, geen vergunning en prospectusplicht voor deze activiteit. Voor meer info click op deze banner.